VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Az Apostolok cselekedetei

: Az Apostolok cselekedetei

Kiadás:

Kecskemét; Pannonhalma, 1992

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

112 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

96380004045

tartalom:

"Jézus feltámadása után a keresztény közösségek rohamosan elterjedtek Kis-Ázsiában, egészen Rómáig. Erről a folyamatról szól Az Apostolok cselekedetei. Azoknak ajánljuk ezt a könyvet, akik a kereszténység első százada iránt érdeklődnek. Haszonnal forgathatják ezt a könyvek azok is, akik levelező teológiát végeztek vagy végeznek, valamint azok a lelkipásztorok, akik bibliaórákat tartanak, vagy azok a pedagógusok, akik szeretnék bemutatni ezt a kort növendékeiknek. Végül ajánljuk kiadványunkat középiskolás fiúknak és lányoknak is. A szöveghez fűzött imamagyarázatok segítségével könnyen bele tudják magukat képzelni abba a környezetbe, amelyben megszületett a világegyház."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!