VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Az élet alapvető kérdései

: Az élet alapvető kérdései

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Evangéliumi Kiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

118 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Gerhard Bergmann (1914-1981) A wesztfáliai Hagenben született és a közelében fekvő Halverben lakott élete végéig. Mint fiatalember tudatosan döntött Jézus Krisztus követése és a szülőktől >>örökölt<< keresztyén életforma mellett. 1934-38 között elvégezte a Basel melletti St. Chrischonán a teológiai szemináriumot, majd egyetemi tanulmányokat folytatott a teológiai, filozófiai és pszichológiai fakultásokon. A 2. világháborút mint katona élte és szenvedte végig. Majd több gyülekezetben lelkészként működött. 1959-től kezdve pedig kizárólag evangélizációs szolgálatot végzett, elsősorban a Német Sátormisszió keretein belül. Külföldön is több helyen hirdette Isten Igéjét. Közben egymás után jelentek meg hitébresztő könyvei. Nem sokkal halála előtt Magyarországra is ellátogatott; szívesen emlékezett vissza a testvéri találkozásokra, és még összegyűjtötte jelen könyvének magyar nyelvű kiadásának költségeit. 1981 novemberében Dél-Németországban evangélizációs hetet tartott, s eközben érte el őt Urának haza hívó szava. Teológiai és írói munkásságáért, valamint bel- és külföldön folytatott evangélizáló tevékenységéért 1973-ban kitüntették a Német Szövetségi Érdemérem I. fokozatával. De ennél sokkal nagyobb jutalom vár rá Istennél, mivel sokakat elvezetett a Jézus Krisztusban való üdvözító hitre."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!