VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Az eljövendő új ember

: Az eljövendő új ember

Kiadás:

Haarlem, 1989

Kiadó:

Lectorium Rosicrucianum

Kategóriák:

Kereszténység Vallás vegyes Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Renova

Terjedelem:

305 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Ha az ember meg akar szabadulni a sötétségtől, a korlátozástól és a világ fájdalmától, akkor önmagát kell megszabadítania, hogy az emberiséget szolgálhassa.Az eljövendő új ember erről akar tanúskodni, erre a megszabadító folyamatra akar mindenkit felhívni. Mivel eljött az ideje, hogy minden titkost és rejtettet napvilágra hozzanak, mivel eljöttek az utolsó napok, itt az aratás ideje, a termést be kell hordani, mert a közelgő kozmikus éjszaka félhomálya már ráborult a pusztuló világra és emberiségre. Az Arany Rózsakereszt Szellemi Iskolája újra megmutatja a megszabadulás ösvényét, az élethez vezető, megváltó utat és bejárásának a lehetőségét is. Ez az út az új emberré válás ösvénye, a víztől és szellemtől való újjászületés útja, a transzfiguráció. És, mint mindig, az út kezdetén elhangzik a felszólítás: "Ember ismerd meg magad!" Önmagának a legmélyebb alapjáig lehatoló ismerete nélkül, igazi önismeret nélkül a megszabadulásra vágyni teljesen értelmetlen. Az új emberré alakulás fejtegetésénél tehát az embert itt először mai léte valóságával szembesítik. Ha ezt a valóságot a belső lényegéig felismeri, és ennek tudatában levonja a következtetéseket, akkor léphet rá a hétszeres ösvényre.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!