VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Élet és Evangélium

: Élet és Evangélium

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Új Ember

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

354 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637688684

tartalom:

"Krisztus föltámadása kezdete és záloga a miénknek. Ha az ő sebhelyeit nem tüntette el a húsvét, hanem inkább megdicsőítette, akkor talán a saját feltámadásunkról sem úgy kell gondolkoznunk, ahogyan valami mesés, de nagyon emberi vágyakozás diktálná. Hogy, odaát majd nyomtalan, emléktelen eltűnik minden emberi fogyatékosságunk. Inkább tán megdicsőül, mint Jézus sebhelyei, hogy aki sánta, táncoljon, aki dadog, énekeljen. Egyébként mindez nemcsak a jövő ígérete. A megkeresztelt ember már itt a földön magán hordozza Jézus halálának törvényét, de a föltámadott élet tavaszi törvényét is. Sebeink kapcsolnak Krisztushoz; amikor Tamással együtt kimondjuk: "Én Uram, én Istenem!" Azt köszöntjük, aki egészen magáénak ismer minket, és minden vereségünknek is értelmet ad. Sorozatunk első, Kinyilatkoztatás és emberi szó című kötete bibliai és teológiai tanulmányokat, elmélkedéseket foglal egybe; a második, Az ének varázsa, verselemzéseket, arcképvázlatokat, irodalmi tanulmányokat tartalmazott; a harmadik, Küldetésben című kötet fő témája pedig a nevelés volt. A szerzőnek ezúttal azokat az írásait nyújtjuk át az olvasónak, amelyeket legtágabban talán a lelkiség szó fejez ki. Kötetünk tartalmazza az Élet és evangélium című cikksorozatot, valamint sok, újságban, folyóiratban napvilágot látott vagy kéziratban maradt írást."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!