VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Gondolatok Krisztus hegyibeszédéről.

: Gondolatok Krisztus hegyibeszédéről.

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

A fordító(k) kiadása

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

116 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A hegyibeszéd a menny áldáshirdetése a világ számára - Isten királyi székéről hangzó szózat. Isten a kötelességünk megfogalmazásának, mennyei világosságul adta az emberiség számára - hogy csüggedésben reménységük és vigaszuk - az élet viszontagságai és foglalatosságai közt pedig örömük, boldogságuk és megnyugvásuk legyen. Az igehirdetők fejedelme, a mestertanító szólja a szavakat, melyeket az Atya adott neki szólásra. A boldogmondások Krisztus köszöntése nem csupán a hívők, hanem az egész emberi család számára. Jézus mintha csak megfeledkezett volna róla, hogy a világon, nem pedig a mennyben van, ezért a világosságának, a fény honának szokásos üdvözletét használja. Az ajkáról áradó áldások mintha a teljes, gazdag élet régóta eldugult forrásából buzognának elő. Krisztus nem hagy kétségben afelől, hogy milyen jellemvonásokat fog mindenkor helyesnek ismerni el és meg is áldani. A világ nagyravágyó kényeztetettjeitől a kiközösítettekhez fordul. Azokat nevezi boldognak, akik az ő világosságát, az ő életét fogadják el. A lelki szegények, a szelídek, az alázatos szívűek, a szomorkodók, a megvetettek, a zaklatottak, üldözöttek felé tárja ki biztos menedék-karját így szólva: ˝Jöjjetek hozzám mindnyájan...én megnyugosztlak titeket.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!