VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Halál a városban. A Biblia üzenetének jelentősége a huszadik század világában

: Halál a városban. A Biblia üzenetének jelentősége a huszadik század világában

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Evangéliumi Kiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

107 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A TIME folyóirat az értelmiségiek misszionáriusának nevezte. Dr. Schaeffer nemcsak neves teológus, hanem jártas a filozófiában, a történelemben, a szociológiában és a művészet különböző ágaiban. 1948-ig az USA-ban élt. 10 éven át gyülekezeti lelkipásztor volt. Majd családjával együtt átköltözött egy kis faluba a svájci Alpokba. Otthona központja lett az évek folyamán kialakult "1'Abri Fellowship"-nak, egy tanulmányi központnak, ahová ezrével jönnek reményvesztett, kereső fiatalok egész Európából, Ázsiából, Észak- és Dél-Amerikából. Az itt folytatott bibliatanulmányok nyomán agnosztikus, atheista, zsidó, névleges protestáns vagy békétlen katolikus fiatalok Krisztusban egyre-másra megtalálták életük értelmét és célját. Dr. Schaeffer és munkatársai vallják, hogy a bibliai keresztyénség nemcsak hogy igaz, hanem értelmileg indokolható is és ésszerűen kifejthető. A keresztyén ember minden kérdésre és kételyre becsületes és ésszerű választ kell tudjon adni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!