TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Harmónia a Mindenséggel

: Harmónia a Mindenséggel

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1905

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Filozófia Kereszténység Vallás vegyes Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

156 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Valami aranyfonál szövődik belé a világ min­den vallásába, csillan fel minden próféta, bölcs, megváltó és látnok életében, akiben igaz nagyság és erős kitartás lakozik. Ezeknek minden cseleke­dete és sikere teljesen megegyezik a törvénnyel. Amit pedig egy megtehet, azt megteheti más is.
Ennek az aranyfonálnak bele kell szövődnie mindazok életébe, akik a mai kor hétköznapi hajszá­jában a tehetetlenséget hatalommal, a gyöngeséget és szenvedést az egészség és erő bőségével, a gyötrő nyugtalanságot teljes békével és akármilyen fajta szegénységet a teljes bőséggel akarják fölcserélni.
Mindenki önmaga építi világát. Belsőnkben építünk és egyúttal a külvilágból vonzunk. Gondolat az az erő, mellyel építünk, mert a gondolatok erők. Hasonló hasonlót szül, hasonló hasonlót vonz. Minél átszellemültebb valamely gondolat, annál fino­mabb és hatalmasabb alkotásaiban. Ez az átszelle­mülés megegyezik a törvénnyel és mindnyájunk hatalmában áll.
 

leírás:

A hátsó szennylapot letépték.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!