VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Hit szeretet remény. A lelki élet olvasókönyve

: Hit szeretet remény. A lelki élet olvasókönyve

Kiadás:

Budapest; Luzern, 1991

Kiadó:

Egyházfórum

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Egyházfórum Könyvei

Terjedelem:

475 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630014300

tartalom:

Karl Rahner (1904 - 1984) kiemelkedő szerepet töltött be a modern katolikus teológia történetében, de a lelkek vezetőjeként, a keresztény életalakítás mestereként is rendkívül értékes munkát végzett. Írásai szinte fele-fele arányban oszlanak meg tudományos problémák és a lelkiséget érintő kérdések között. "Az itt szereplő írások csakis abból a köztes, jobbára rejtezkedő pillanatból születhetnek, amikor az intellektus, belátásra jutván, éppen meghajolni, a hit pedig az értelemtől átvilágítva éppen megnyilatkozni kész: a térdre ereszkedés már elcsendesedett és még szótlan, különös, gazdag tartalmú pillanatából. Ennek a teremtő mozdulatnak a gyümölcsei ezek a gondolatmenetek. A hit és az értelem feszes, fegyelmezett, 'jól hangolt' fúgája valamennyi, más és más téma, eltérő hangnemű kidolgozása a létezés hármashangzata köré szerveződve."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!