VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Hit, vallás, kultúra

: Hit, vallás, kultúra

Kiadás:

Kecskemét, 1999

Kiadó:

Korda Könyvkiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

231 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639097535

tartalom:

˝A jelen kötet főtémája a hit, a vallás és a kultúra közötti párbeszéd, melyet Nemeshegyi Péter SJ nyugalmazott egyetemi tanár dolgozott fel részletes előadásban. Valóban fontos téma ez ma, amikor a globalizáció folytán a legkülönbözőbb hitbeli meggyőződéseket, vallásokat és kultúrákat foglalja magában társadalmunk. Ezek a különbségek sok ellentétnek, feszültségnek, sőt viszályoknak és háborúknak lehetnek forrásai. Ugyanakkor, ha (a minden embernek kijáró alapvető jogokat tiszteletben tartva) el tudjuk fogadni a másságot: ha felfedezzük a mienktől különböző vallások és kultúrák speciális értékeit, hasonló vagy közös vonásait, a pluralizmus a társadalom szellemi-lelki gazdagodását hozza magával.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!