VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Így élni jó. Elmélkedések az élet művészetéről mai keresztényeknek

: Így élni jó. Elmélkedések az élet művészetéről mai keresztényeknek

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Christianus Kft.

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

301 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633605393

tartalom:

˝Könyvünk az élet művészetéről nyújt elmélkedéseket - mai keresztényeknek. Az emberek jól akarnak élni, sikerre vágynak - de legtöbbnyire csak anyagi sikerre. E műben a szerző az élet valódi és totális sikeréhez ad szempontokat a hit szemszögéből teljes tudományos felkészültséggel a lélektan és szociológia terén is, gyümölcsöztetve pedagógiai és lelkipásztori gyakorlatának gazdag tapasztalatait Saját nyelvén szól a mai emberekhez. Életszerű, csattanós, szuggesztív mondataival lenyűgözi, gondolkodásra, önvizsgálatra készteti és önmaga elkötelezésére akarja indítani az olvasót. Mint lelki könyvnek újszerűsége, hogy az emberből és természetes adottságaiból - hívők és nem-hívők párbeszédében a közös nevezőből indul ki, és nem különböztet külső-belső, természetes-természetfölötti élet között, hanem szerves egységben látja és láttatja a mai ember életének főbb problematikáját. Vallási vonatkozásban nem elégszik meg a hit gyakorlatainak elemzésével, de megmutatja, hogy miből kell lelkileg táplálkoznia a keresztény életnek, hogy megteremhesse gyümölcseit a tettekben, a testvér szolgálatában, a jobb világot építő szeretetben.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!