VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Isten üdvterve. Rövidített kiadás

: Isten üdvterve. Rövidített kiadás

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Evangéliumi Iratmisszió

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

95 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Több helyen beszéltem már Isten üdvtervéről. A wiedenesti bibliaiskolában készült egy táblázat, amely az idő folyását ábrázolta, az örökkévalóságtól az örökkévalóságig, nagy vonalakban. Ezt Erich Sauer bibliaiskolai tanár készítette, aki "A világ megváltás hajnala" és "A Negfestített diadala" c. ismert üdvtörténeti művek szerzője. A táblázat szemléletessége lényegesen megkönnyítette az Ige előadását. Kicsinyített másolatát mindig nagy érdeklődéssel vásárolták. Sokan igényeltek azonban ehhez írásbeli vezérfonalat. Ez mindeddig hiányzott. Ez a könyv az erről szóló előadások rövidített összefoglalása. Nagyon fontos, hogy Isten népe a Szentírás üdvtörténeti összefüggését megismerje. Ez nemcsak az igeismeretet növeli, hanem lehetővé teszi a múlt, a jelen és jövő nagy eseményeinek helyes értelmezését is. "A te ítéleteid szerint áll minden mi is" (Zsolt 119, 91) - ezt az igazságot növekvő csodálattal látjuk. Isten áldja meg ezt az írást és tegye hasznossá gyermekei számára. Adja, hogy általa azok is, akik mág távol vannak, "közellevőkké" legyenek!

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!