VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Jézus Indiában élt a keresztre feszítés előtt és után

: Jézus Indiában élt a keresztre feszítés előtt és után

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Biográf Kiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

256 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637943056

tartalom:

"Jézus Indiában élt - első hallásra hihetetlen állítás! De valójában mennyit tudunk Jézus történelmi személyiségéről a Bibliából vagy a kortársak elbeszéléseiből? Holger Kersten 5 év intenzív kutatómunka után a következő szenzációs következtetésekre jutott: A "három bölcs" Indiából érkezett, hogy megtalálják a kétéves Jézust, akit a magasabbrendű földi megtestesítő jének tartottak; nevelését, szellemi és intellektuális fejlődését befolyásolták. A tizenhárom év körüli Jézus az ősi Selyem-úton, kereskedők társaságában érkezett Indiába, ahol buddhizmust tanult. Elsajátította annak tanait, és maga is szellemi mesterré vált. Palesztinába visszatérve - mint tudjuk - keresztre feszítették, ami Messiás küldetésének végét, de korántsem a halálát jelentette. A Torinói lepel pontos analízise vezetett arra a tudományos következtetésre, hogy Jézus túlélte a keresztre feszítést. "Feltámadása" után Jézus először Közel-Keleten élt, később visszatért Indiába, ahol végül magas kort élt meg. Sírja mindmáig létezik Kasmírban. Holger Kersten végiglátogatta Izrael összes történelmi színhelyét, járt a Közel-Keleten, Aganisztánban és Indiában, mindazon helyeken, ahol Jézus feltételezhetően élt. Elmélete igazolására meglepően sok bizonyítékot gyűjtött össze és ad közre izgalmas beszámolójában."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!