VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Jézus Krisztus I-II. kötet

: Jézus Krisztus I-II. kötet

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1892

Kiadó:

Pallas Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

516 p., 452 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Jézus Krisztus a történet kimagasló alakja. Vannak ugyan még más nevek is, melyekért életöket áldozzák az emberek; de egyedül az övét imádja minden nép. minden faj, minden kor. E nép birtokosa az egész földön ismeretes. Fáradhatatlan apostolai egész a vad, elfajult néptörzsekig viszik keresztrefeszítésének tanát; s az emberiség legalsó rétege is üdvözülhet, csak őt szeresse. A mai kor hitközönyös férfia is bevallja, hogy e tannál semmi sem lehet jobb a szegények és az elhagyottak számára. A mult legfényesebb lángelméit már rég elfelejtettük volna, ha emléköket meg nem őrzik épületek, paloták, oszlopok, sírok, vagy írott tanúság, papiros, pergament, téglák, emlékkövek, érmek, stb. Jézus fenmaradt híveinek lelkében: ez az ő bizonysága, ez az ő elpusztulhatatlan emléke."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!