VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Kereszt és feltámadás

: Kereszt és feltámadás

Kiadás:

Budapest, 1936

Kiadó:

Korda Könyvkiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

299 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Szent Ignác lelkigyakorlatai egy 30 napos egészet alkotnak. Mi voltakép e harmadik kötetben híven ahhoz, amit az elsőhöz irt előszóban hirdettünk, egy harmadik, magában véve is önálló lelkigyakorlatot adunk, melynek gondolati tengelye: Per crucem ad lucem, a kereszt útján a megdicsőüléshez Isten szeretetében.


De e mellett nem vesztettük el szemünk elől a három kötetnek egymással való szerves összefüggését sem, úgyhogy valamennyi egy organikus egység integráló részeként is tekinthető. Ha a három kötet vezérgondolatát egymással összehasonlítjuk, mondhatjuk, hogy az „Örök igazságok" alapgondolata: a bűnbánat útján eljutni a lelki megigazuláshoz a kegyelmi életben; a „Nagy Király nyomdokain" alapgondolata: Krisztus követése útján feljutni a lelkiélet magaslataira, a keresztény tökéletességre, mely nagyrészt az élet keresztútjának bátor és nagylelkű megjárásában áll. Ennek az utolsó résznek, melynek címe: „Kereszt és feltámadás", alapgondolatát már az előzőleg mondottakban körvonalaztuk."
 

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!