VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Kertészek könyve

Kertészek könyve

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

404 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632304446

tartalom:

"Olyan könyvet igyekeztünk alkotni, amely mindenkihez szól, mindenkinek ad tanácsot, aki a kertészet valamelyik ágával ilyen vagy olyan módon kapcsolatba kerül. Ajánljuk a kertbarátoknak, akik korszerű házikertben, háztájiban kertészkednek; közülük is a fizikai munkásoknak, akik a város rossz levegője elől keresnek felüdülést kellemes környezetben a növények mellett; értelmiségieknek, akik idegeiket pihentetik gyümölcsfáik között - mindezek mellett jövedelmüket kiegészítik a kert termékeivel, ezzel azonban az ország ellátását is segítik. Olvasóink jelentős részét bizonyára a "szakemberek" alkotják majd - túlzás nélkül - minden szinten, legyenek képzettek vagy amatőrök. Nem válik ez szégyenükre sem a szerzőknek, sem az olvasóknak, mert a hasznos útmutatásokat olyan tömör egységben és olyan szakmai színvonalon találják meg benne, ami a Inai időhiányos életben igen nagy előny. A könyv sokoldalúsága abban rejlik, hogy ma már a kiskertben, háztájiban és nagyüzemben egyaránt a legjobbat, a legkorszerűbbet kell megvalósítani. A szakemberek minden rétegének és a kertkedvelőknek a legújabb, leghaladóbb ismeretanyagot közérthető módon, sallangmentesen kell nyújtani. Abban a reményben, hogy a szerzői kollektíva törekvései "termékeny talajra" találnak olvasóinkban, kívánunk Önöknek hasznos, eredményes kertészkedést."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!