VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Lukács evangéliuma. Fordítás és magyarázat

: Lukács evangéliuma. Fordítás és magyarázat

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Evangélikus Egyetemes Sajtóosztály

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

383 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637470034

tartalom:

"Az evangélium magyarázatának megírásához történeti kutató munkát végeztem én is. A történeti kritika módszereivel elemeztem az evangéliumot, tanulmányoztam Jézus korát, és tisztánlátásra törekedtem a történeti Jézusra vonatkozó mai tudományos vitában. Mindezt felhasználtam munkám megírásánál, de magyarázataimat nem terheltem idézetekkel és tudományos munkákra való hivatkozással, amelyeket az érdeklődők a szakirodalomban megtalálhatnak. Igyekeztem minél egyszerűbben és szemléletesebben megmutatni annak eredeti értelmét, amit Jézus mondott és tett, hogy segítsem gyülekezeteink és lelkészeink tájékozódását egyházunk mai kérdéseiben. Törekedtem megszólaltatni Lukács evangéliumának azt az örömhírét, hogy világot megtartó Üdvözítőnk van, és ezért van ma is helye és jövője annak az egyháznak, amely Jézus szeretetéről tanúskodik szóval és tettel."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!