VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Mária Rosa Mystica. Montichiari-Fontanelle

: Mária Rosa Mystica. Montichiari-Fontanelle

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Ecclesia Könyvkiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

161 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Ez a könyv olyan rendkívüli események hiteles ismertetése, amelyek a 20. század misztikájának külön fejezetét képezik. Igen valószínű, hogy a magát Rosa Mysticaként -Titkos Értelmű Rózsaként - bemutató Szűzanya Montichiari-Fontanelle-i jelenéseinek helye La Salette, Lourdes, Fatima és Medjugorje mellett rövidesen Európa leghíresebb Mária-kegyhelyeinek egyike lesz. Az Istenanya első ízben 1947 tavaszán a Brescia környéki kisváros, Montichiari kórházának szobájában jelent meg Pierina Gilli 36 éves ápolónőnek. Három szót mondott neki: ima, bűnbánat, engesztelés. Pierina Gilli látomásai harminc éven át folytatódtak összesen mintegy 35 alkalommal. A jelenések során a Szűzanya megmagyarázta Pierinának, hogy megjelenése közbenjárói küldetéssel bír, mert a világ erkölcsi romlottsága immár Isten méltó büntetését hívta ki maga ellen; imával, bűnbánattal és engeszteléssel kell jóvátenni a tömegesen elkövetett szörnyű bűnöket.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!