VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Megújulás Lelke. Biblikus bevezetők

: Megújulás Lelke. Biblikus bevezetők

Kiadás:

Szeged, 2000

Kiadó:

Agapé Ferences Könyvkiadó és Nyomda Kft.

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

115 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963458

tartalom:

"A franciaországi Taizében, a nyaranként tartott nemzetközi ifjúsági találkozók folyamán a Közösség szerzetesei olyan bibliai elmélkedéseket nyújtanak, amelyek a hit forrásaihoz vezetik a fiatalokat. E kötet egy sorozat ilyen bibliai bevezetőt tartalmaz. A szentírási szövegek vezérfonala alapján a figyelmes olvasó lépésről lépésre fölfedezheti annak vonásait, "Aki újat cselekszik" (Izajás 43,19). A megszokás unalmát vagy az állandó változás illúzióját meghaladva a bibliai hitben való előrehaladás nem is remélt távlatokat nyit meg. John testvér Philadelphiában született. Az ökumenikus Taizéi Közösséghez 1974-ben csatlakozott. Sok évet töltött a franciaországi Taizében, ahol fiataloknak tartott bibliai bevezetőket. Jelenleg Manhattan egyik szegénynegyedében (Hell's Kitchen) él néhány faizéi testvérrel együtt."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!