VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Minden napra egy ima. Imádságok az év 365 napjára

: Minden napra egy ima. Imádságok az év 365 napjára

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

JLX Kiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

407 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633050170

tartalom:

"II. János Pál a lengyel származású főpásztor 1978 óta talán a világ legnépszerűbb embere, azok is tisztelik, s azokhoz is szól, akik nem a katolikus egyház tagjai. Karizmatikus egyéniségéből sugárzik a béke, a szeretet, az egyszerűség és a bölcsesség. Ez a könyv az év 365 napjára és az ünnepekre kínál mindennapi imádságot, olvasmányt, elmélkedést: maga a szentatya szól hozzánk mindenről, ami fontos lehet a mai ember válságoktól, háborúktól, viszályoktól gyötört életében. Ezzel a naponta két-három percet igénylő olvasmánnyal, mely útravalót, szellemi töltést és távlatot ad a köznapokhoz és az ünnepekhez lélekemelő élményként. Olyan szívből jövő, egyszerű szavakkal szól hozzánk, mint Jézus, a mester: nem tanítani akar, hanem segíteni. Ez a "pápai kalendárium" naponta néhány perc szellemi együttlétet jelent nagy kortársunkkal, II. János Pál pápával, Krisztus földi helytartójával és esztendőről-esztendőre útitársunk marad."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!