VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Pátriárkák és próféták

: Pátriárkák és próféták

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Advent Kiadó

Kategóriák:

Kereszténység Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

760 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637817433

tartalom:

˝Napjaink eseményei és az ószövetségi próféták jövendöléseinek teljesedése ismét időszerűvé tette a bibliai idők tanulmányozását. Politikusok, tudósok, írók állítják, hogy az emberiségnek ma minden lehetősége megvan arra, hogy önmagát elpusztítsa. A 20. század emberét megoldatlan problémák gyötrik. Olyan problémák, amelyek korábban ismeretlenek voltak. Ennek a szomorú változásnak az az oka, hogy kiszakítottuk magunkat az Isten által teremtett harmóniából. Saját utunkat járjuk és nem figyelünk a próféták által küldött isteni szóra, nem hallgatunk a pátriárkák bölcs tanításaira. Különösen a mai fiatal generáció az, amely kénytelen volt nélkülözni a Bibliában megörökített tanításokat, pedig azok segítenének közömbösíteni a környezetünket beszennyező fizikai és lelki ártalmakat. A Pátriárkák és próféták története megvilágítja előttünk az ókori kultúrák megsemmisülésének, az erkölcsök megromlásának és a vallások bukásának hátterét. Megtanítanak arra, hogy egyedül az Istenbe vetett hit és bizalom, valamint a tőle kapott tanácsok megtartása által kerülhető el a korunkat fenyegető veszedelem. A könyv szerzője - Ellen Gould White - a legolvasottabb keresztény írók egyike.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!