VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Próféták és királyok

: Próféták és királyok

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

H. N. Adventista Egyház

Kategóriák:

Kereszténység Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

463 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630004569

tartalom:

"Miért olyan fontos számunkra ennek a könyvnek az üzenete? - teheti fel a kérdést a mai élet forgatagában élő keresztény ember. A könyv erre a kérdésre azt a választ adja, hogy Izráel népének története kinyilatkoztatja Isten magasztos jellemének sokoldalúságát, végtelen könyörületességét, tökéletes igazságosságát, határtalan bölcsességét, mérhetetlen hatalmát és örökké tartó szeretetét. Itt nem történelemről, tanulságos régi esetek soráról van szó csupán, hanem az üdvösség történetéről; arról, hogy az élő és mindig cselekvő Isten kegyelmesen belép az emberi történelem múlandó, tértől, időtől, emberi létünk végességétől határolt világába, és cselekedni kezd értünk, emberekért. Ez a könyv Izráel történetének legérdekesebb szakaszával foglalkozik. A királyság megalapításától a fogságig, majd pedig a választott nép életének restaurációjáig terjed a könyvben foglalt történetek határa. A könyvnek nem az a célja, hogy részletesen elmondja a korszak krónikáját vagy rendszeresen kifejtse Izráel történetét. Ezt megtették más könyvek. Ez a könyv többet akar. Rá akar mutatni az Izráel győzelmeiből, kudarcaiból, botlásaiból, fogságaiból, megújulásából levonható erkölcsi tanulságokra, hogy gyakorlati segítséget nyújtson Isten népének a történelem sorsfordulói között a döntésre." Részlet az előszóból

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!