VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Reménységünk forrása

: Reménységünk forrása

Kiadás:

Kecskemét, 1998

Kiadó:

Korda Könyvkiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

96 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639097357

tartalom:

"A szeretetnek nem az a lényege, hogy mi szeretjük Istent, hanem hogy Ő szeret minket, és elküldte a Fiát bűneinkért engesztelésül"... (1Jn 4,10), "hogy általa éljünk" (1Jn 4,9). Itt van minden titok foglalata, mely Isten Fiának Szívébe van elrejtve: a "megalázó" szeretet - az "elégtételül szolgáló" szeretet - az "életet adó" szeretet. Ebben a Szívben emberi vér áramlik, mely kiontatott a Kereszten. Ez a Szív kifogyhatatlan szerelemben dobog, és szerelme mindig Istenben van. Ennek az Embernek a Szívét a Szentlélek alakította. Az átdöfött Szív hangjában benne van az Evangélium és a Húsvét teljes igazsága. Próbáljuk mindjobban megérteni ezt a hangot. Tanuljuk meg a szent Szív beszédét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!