VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Tegnap ma holnap

: Tegnap ma holnap

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Ecclesia Könyvkiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

318 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633634121

tartalom:

˝Az ember agya már kezdettől fogva egyenértékű volt a kezével, méreteire, arányaira nem lehet egyedül csak az eszközök készítéséből és használatából következtetni. A rítus, a nyelv, a társadalmi közösségek, amelyeknek - bár minden kultúrában állandóan jelen voltak - pusztán materiális nyomaik maradtak, valószínűleg az emberré válás legkorábbi szakaszaitól kezdve az ember legfontosabb alkotásainak és kifejező erőinek számítottak. Ilyenformán tehát a környezet, átalakítása, a természettel szembeni védekezés mellett a primitív ember leglényegesebb célja az lehetett, hogy túlfejlett, rendkívül aktív idegrendszerét használva, kialakítsa és megfejtse önmagát, szimbólumok segítségével különítve el tudatát a "szerszámkészítő állat" lényétől. Ezek a szimbólumok kizárólagos megnyilvánulások, melyeknek nyersanyagát: az álmokat, emlékképeket, hangokat saját teste szolgáltatta.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!