VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Ünnep-naptár. Útravaló az esztendő minden napjára

Ünnep-naptár. Útravaló az esztendő minden napjára

Szerző:

Kiadás:

Kecskemét, 2002

Kiadó:

Korda Könyvkiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Isten nagyobb a mi szívünknél - mondja a bibliai Ige. Hadd kezdődjön ezzel Ünnep-naptárunk is. Isten nagyobb annál, semhogy ünnepeink hangulatvilágába, szokásosnál jobban megtelt templomaiba, kifényesedett szemeibe, ünnepélyesebb szavaiba a maga teljességével beleférne. Mégis megpróbálkozunk valamivel: ökumenikus barátságban. Próbáljuk megsejteni, hogy bibliamagyarázóink, gondolkodóink, költőink milyen sokszor fordították tekintetüket Isten és ajándékai felé, hogy gazdag magyar nyelvünkön szavakat találjanak a kimondhatatlanra. Mindezt az év napjaira bontva, mozaikszerűen tesszük most is - lehetőségeink szerint, az egyházi és nemzeti ünnepek, jeles napok főbb témaköreiben, igyekezve az esztétikai igényekhez is alkalmazkodni. Az eddigi kötetekben közölt több mint ezer vers és versrészlet után is állíthatjuk, hogy költőinkben is több az Isten-kereső igény, mint gondolnánk. E kötetben a katolikus egyház példaképeit, szentjeit igyekszünk közel hozni az olvasóhoz, elsősorban a "vegyesházasságokban" élő családtagokhoz. Reméljük, hogy a Kozma László által összeállított oldalak is éppúgy elősegítik a magyar lelki megújulást, megbékélést, mint az eddigiek is tették.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!