MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
A kerti cicomáról. Ironikus kertesztétika

: A kerti cicomáról. Ironikus kertesztétika

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kertészet Humor

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kertünk Házunk Otthonunk

Terjedelem:

69 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632310799

tartalom:

"Szörnyű természettel vert meg a sors. Mikor ünnepélyes csend támad, vagy pláne szomorú gyülekezeten nézek körül, mint egy kiskamasz, pukkadozni kezdek a nevetéstől. Ez az olvasmány is ilyen pukkadozás. Azon a szomorú tényen, hogy környezetünkben egyre több az elhasznált gumiabroncs, pl. elkezdek pukkadozni, mert hol szeletekre vágva látom, mint a virágkosarat, hol félkerekekként földbe ásva, mint kerítést, vagy az állatkertben a mackóknak odadobva, hadd játsszanak vele; ha jó az unokáinknak az óvodakertben, akkor biztos jó lesz a mackónak is az állatketrecben. Persze, mikor a malomkövek az őrlőipar egy szintjén fölöslegessé váltak, Toldi is vagy odavágta a gúnyolódók közé, vagy kerti asztalt csinált belőle, középen egy lyukkal. Ezek a gumikerekek is kiszolgáltak, elkoptak, de hát ha asztalt éppen nem is csinálunk belőle, kerti díszt annál többet. Láttam például belőle óriási polipot; a megmaradt rovátkái és a korong alakú recéi tényleg olyanok voltak, mint egy polip tapadókorongjai és szívókái. Ezt a leleményt! Egy darabig megkövülve álltam az óriáspolip előtt, és azt hittem, mindjárt felfal, s hogy ez be ne következzék, nyomban belekezdtem esztétikai fejtegetéseimbe. Cicoma lesz a címe, gondoltam, amolyan ironikus kertesztétika. Mielőtt az ízléstelenség és a szörnyű polip mindnyájunkat valóban felfalna, kérem olvassanak bele ebbe a könyvbe."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!