MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
A tulipán

: A tulipán

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kertészet Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

185 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A tulipán alig háromszáz évvel ezelőtt hihetetlen gyűjtőszenvedél tárgya volt. Ma már csodálkozva olvassuk, hogy egy-egy újdonság hagymájáért néha családok vagyona cserélt gazdát, és királyi rendeleteket bocsátottak ki a "tulpománia" megfékezésére. Hazai népszerűségét kutatva pedig ott találjuk mint színpompás díszítő motívumot, népművészeink majdnem minden alkotásán. Népszerű virágot és népszerű témát talált Sipos Elek könyve megírásakor, de számolt olvasói igényességével is. A teljességre törekedve, szinte mindenre kterjedő alapossággal ír a tulipán termesztéséről, a hagyma neveléséről és tárolásáról, amelyek ismerete nélkül eredményes termesztés el sem képzelhető.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!