MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Biogazdálkodás szántóföldön

: Biogazdálkodás szántóföldön

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kertészet Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

102 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632321146

tartalom:

"Az utóbbi években heves viták folynak a vegyszerek használatáról a mezőgazdasági termelésben. Ellenzői a környezetszennyezést, az ökológiai egyensúly felbontását róják fel a vegyszerhasználatnak, hívei szerint pedig a jelenlegi terméseredmények vegyszerek nélkül nem érhetők el. A vegyszermentes gazdálkodásra már számos külföldi kisüzemi példa van, a hazai kertészeti irodalomra támaszkodva hazánkban is széles körben terjed a hobbikertekben, a nagyüzemi lehetőségekről azonban még kevés szó esett. A szerző sok évtizedes tapasztalatai és világirodalmi ismeretei alapján a biológiai alapon szervezett, vegyszertakarékos gazdálkodás lehetőségeit és korlátait vázolja fel. Lebilincselő stílusban, objektíven tájékoztat a biogazdálkodás jelenlegi helyzetéről, számos szemléletformáló összefüggésre hívja fel a figyelmet. A könyv nemcsak a mezőgazdászok, hanem az érdeklődő nagyközönség számára is hasznos olvasmány."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!