MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Cserepes dísznövények termesztése

, : Cserepes dísznövények termesztése

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kertészet Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

173 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632304845

tartalom:

"Újat és többet - szebbet és jobbat - egyszerűbben és olcsóbban: hogyan lehet ezeknek a követelményeknek megfelelni a dísznövénytermesztésben? A koncentrálás, a specializálás, az új módszerek és technológiák alkalmazása, a fény-, a hőmérséklet- és a nedvességviszonyok mesterséges szabályozása nagy felületen, technikai és kémiai segédeszközök (pl. permetezés, porozás, műtrágyázás, stb.) összefoglalása volt a célja a két osztrák szerzőnek. Éghajlati viszonyaik hasonlítanak a hazaihoz, egyre több az árucserénk velük. Ezért fordítottuk le művüket, tanulhatnak tőlük a magyar termesztők is. Könyvükben ismertetik mindenekelőtt az általános termesztési eljárásokat, a betegségeket, és a kártevőket. Ezután következik a dísznövények részletes, összefoglaló termesztési útmutatója."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!