MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Építem a kertem

: Építem a kertem

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Park Kiadó

Kategóriák:

Kertészet Háztartás Építőipar

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kertszakértő

Terjedelem:

127 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635301332

tartalom:

"A Kertszakértő sorozat kötetei általában a kertet élettel megtöltő növényekről szólnak. Minden főbb csoportjukról - a virágokról, a gyepszőnyegről és a gyümölcsökről - esik több-kevesebb szó e könyvekben. De a kert nem csak belőlük áll - hiszen állandó vázát már a legkorábbi idők óta az épített elemek alkotják. A régi iszlám világ kertjeiben a víz, a kövezet, a mozaiklapok uralták a színteret, a növényeknek vagy semmilyen szerep nem jutott, vagy csak igen jelentéktelen. Napjainkban ennek épp az ellenkezőjét láthatjuk egyes zöldövezeti előkertekben vagy vidéken, a nyaralók kertjében, ahol - a bejáróutat és a kerítést nem számítva - a teret teljesen kitölti a növényzet. Az átlagos kertben a virágok, a zöldségfélék, a gyümölcstermő és díszfák, a gyepfelületek jól megférnek az épített elemek és berendezési tárgyak egész sorával: a járdákkal, a falakkal, az üvegházzal, a bútorokkal, a virágcserepekkel, a terasszal, a szerszámoskamrával és még sok minden egyébbel."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!