MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Kertészek növényvédelmi naptára

: Kertészek növényvédelmi naptára

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kertészet Növényvédelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kertbarát

Terjedelem:

279 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632344308

tartalom:

˝Az almafa lombját csupaszító hernyók, a diótermést használhatatlanná rágó lárvák, a szőlőt károsító kórokozók, a különböző talajlakót; kártevők és a többiek a kiskerttulajdonosnak is személyes és ádáz' ellenségei. Egész évi munkájuk gyümölcsét veszélyeztetik, vagy tehetik tönkre egy csapásra. A legtöbb gazda ezért rendszeresen védekezik ellenük, nem mindegy azonban hogy mikor, mivel, és hogy valóban a vélt kártevő ellen alkalmazta-e a szert. A naptár növényfajonként (alma, körte, cseresznye, meggy stb.) az év elejétől kezdve időrendben követi nyomon a betegségek és a kártevők fellépését, a különböző fenológiai (fejlődési) fázisokban szükséges védekezési módszereket. A tápnövény, a kártevő, illetve a kórokozó és megjelenési formája, valamint a károsítás valószínű időpontja alapján tehát már azonosítható a betegség vagy a kártevő, ezután kiválasztható megfelelő növényvédő szer, annak alkalmazási módja és ideje.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!