MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Kertészet fólia alatt. Zöldség- és dísznövénytermesztés

, : Kertészet fólia alatt. Zöldség- és dísznövénytermesztés

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kertészet Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kertünk Házunk Otthonunk

Terjedelem:

409 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632301451

tartalom:

"Termeljünk többet, jobbat és korábban - azaz: építsünk fóliaházat! A műanyagok a kertészetet is forradalmasították: az olcsó műanyag fólia (polietilén, PVC stb.) nagyszerűen bevált a költségesebb üveg helyettesítésére. A műanyagborítású termesztőberendezések, fóliaházak olcsón, egyszerűen, gyorsan - házilag is! - elkészíthetők. Minden kerttulajdonos kertjében, háztáji területén készíthet magának fóliaalagutat vagy fóliasátrat, és termeszthet primőröket vagy különlegességeket. - Mi kell hozzá? Elsősorban szakértelem, hozzáértés, anyagismeret; ami e könyvben mind megtalálható: milyen legyen a fólia, milyen a tartóváz, hogyan kell illeszteni? Másodsorban anyagi befeketetés is; hogy mennyi? - kevés! - Hogyan építsük? E könyv első része ismerteti a fóliás berendezések építésének, kivitelezésének módját, elhelyezését, berendezéseit, kellékeit, egyszóval minden technikai tudnivalót és szerelési munkát. - Mit termeljünk alatta? Erre kapunk választ a második részben, mely ismerteti az egyes zöldségfélék - köztük a szamóca is - és a virágok, dísznövények termesztéstechnikáját, szakmai ismereteit, mesterségbeli fogásait, a legalkalmasabb fajtákat és a növényvédelmi tudnivalókat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!