MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Konyhakert

: Konyhakert

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Táncsics Könyvkiadó

Kategóriák:

Kertészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kis Technikus Könyvtár

Terjedelem:

93 p.

Méret:

10 x 15 cm

Kötésmód:

papír

tartalom:

A kiskertnek az a szerepe, hogy kora tavasztól késő őszig folyamatosan lássa el a családot vitamindús zöldségfélékkel és gyümölccsel. Az a kiskert, amelyet például kukoricával vagy burgonyával vetettek be, nem szolgálhatja a család folyamatos vitaminellátását. Ezek a családok azért hasznosítják helytelenül kiskertjüket, mert nem ismerik eléggé a helyes, vitaminokban gazdag táplálkozás szabályait, és azt sem ismerik, hogy milyen módon lehetséges hozzáértéssel és szorgalommal viszonylag még kicsi területen is megtermelni a család zöldség-, gyümölcs- és vitaminszükségletét. Ennek a kis könyvnek az a célja, hogy e téren tanácsokat adjon a szorgalmas és tanulni vágyó fiataloknak. Olyan kerti munkák elvégzésére akarja tanítani őket, amelyekkel a család egészséges táplálkozását biztosíthatják, s emellett sok örömet és megbecsülést szerezhetnek maguknak. A növények termesztése a házikertben kis területen folyik. A kis területen mindazt a gondozást megadhatjuk növényeinknek, amelyekre szántóföldi viszonyok között nem is gondolhatunk. Szinte "személyesen" ismerhetünk meg minden növényegyedet, figyelhetjük fejlődését.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!