MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Paradicsomtermesztés

Paradicsomtermesztés

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kertészet Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

215 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Egyre több és egyre ízletesebb, amellett tetszetősebb paradicsomot láthatunk piacainkon. Ez jórészben Mészöly Gyula és munkatársai érdeme, akik számos kiváló, a növekvő igényeknek megfelelő fajtát állítottak elő és továbbfejlesztették mind a hajtatás, mind a szántóföldi termesztés módszereit. Így az olvasók - termelőszövetkezeti kertészek, nagy gazdaságok vezető kertészei, de a kistermelők is - ebben a könyvben igen illetékes forrásból meríthetik a paradicsomra és termesztésére vonatkozó tudnivalókat. De szükséges is, hogy merítsenek belőle, mert csak akkor tudjuk állni a versenyt a világpiacon, ha nemcsak szépet és jót, hanem olcsón termelünk. Ennek útja a korszerű nagyüzemi termesztés. Mészöly Gyula és munkatársai hathatós segítséget nyújtanak ahhoz, hogy rálépjünk erre az útra, mind a hajtatás, mind a szabadföldi korai termesztés, mind a konzervipari tömegtermesztés területén."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!