TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Rózsák

Rózsák

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Botanika Kertészet Háztartás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

117 p., ill.

Méret:

26 x 25 cm

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631172228

tartalom:

˝A rózsa termesztése türelmet és szakértelmet kíván, ám az az öröm, amit e pompás virágokból magunk készítette kompozíciók láttán érzünk, gazdag jutalom minden igyekezetünkért. E színes, közérthető nyelven megírt könyvben az egészséges bokor gondos kiválasztásától a helyes palántázáson át mindent megtudhatunk a rózsa termesztéséről, s temérdek díszítési ötletet kapunk, a gomblyukunkba tűzhető piciny csokortól egészen a régi kerti rózsákkal roskadásig megrakott, mámorító illatot árasztó parasztkosárig. A külön e célra készült fotók lépésről lépésre bemutatják, hogyan kell elvégeznünk az egyes műveleteket. A kísérőszöveg, a képaláírások és magyarázó jegyzetek annyi utasítással és tájékoztatással támasztják alá a képek üzenetét, hogy az olvasó szinte egy szempillantás alatt a téma szakértőjévé válik.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!