MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Veteményeskert

, : Veteményeskert

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kertészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

169 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Több mint háromszáz esztendővel ezelőtt jelent meg könyvünk őse, a Lippay János által írt Posoni kert Második könyve, a "Veteményes Kert". Ebben a szerző veteményeskertnek nevezi a ház körüli kertnek azt a részét, ahol a konyhára szükséges zöldségféléket és egyéb növényeket termesztik. Ez a meghatározás - háromszáz év ide vagy oda - napjainkban is megállja a helyét. Egyébként a Lippay javasolta "termesztési" módszerek, telepítési rendszerek a kertészeti tudomány fejlődése folytán azóta jórészt elavultak. De a Posoni kertet olvasgatva azért még mindig sok hasznos dologra, érdekességre, máig is helytálló megállapításra bukkanhatunk. Az 1664-es az 1967-es Veteményeskert célja azonos, éspedig az, hogy segítséget nyújtson ahhoz, hogy a ház körüli kertben megtermeszthessük azokat a zöldségféléket és egyéb növényeket, melyek az egészséges és változatos étrendhez szükségesek.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!