MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Virágágyi dísznövények

: Virágágyi dísznövények

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Park Kiadó

Kategóriák:

Kertészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kertszakértő

Terjedelem:

128 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637737898

tartalom:

"A KERTSZAKÉRTŐ sorozat jelen kötete virágágyak közé vezeti az Olvasót. De távolról sem elégszik meg fényűző parkok vagy idegenforgalmi látványosságszámba menő köztéri virágköltemények bemutatásával. Inkább arra a nagyon is gyakorlati kérdésre ad választ - mégpedig a dolog természeténél fogva nem egyet, de százat - hogyan lehet egy ablakládába, járdaszegélyre vagy tenyérnyi kertbe üde, színekben tobzódó vagy éppen választékosan elegáns virágszőnyeget teríteni. Egy biztos: nem könnyű. Nemcsak elhatározás - jó terv is kell hozzá, és mit sem ér a fantázia, ha hibádzik a gyakorlati tapasztalat és a fajtaismeret. Szerencsére most már Ön is polcára teheti Dr. Hessayon páratlanul sikeres könyvét, és segítségével tudományos alapokra helyezhetí minden lépését a célnak legmegfelelőbb virágfajták kiválasztásától, kiültetésétől és szaporításától a növényvédelmi teendőkön át a virágágyak stílusos és gazdaságos kialakításáig. Fogadja hát segítőtársul könyvünket, és öltöztesse ünneplőbe - mérték után - kertjét, verandáját, ablakát."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!