MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Víz a kertben

: Víz a kertben

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Dunakanyar 2000 Kiadó

Kategóriák:

Kertészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

159 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638297395

tartalom:

"A víz már évezredek óta kiemelkedő szerepet játszik a kerttervezésben: ez aligha meglepő - lenyűgözően szép mozgás- és fényhatásokat, megnyugtató, lágy csobogást és bugyborékolást varázsol körénk. Sokféle formában lehet az új kert fő látványossága, de a már meglévő kertbe is izgalmas, új színt vihet. Ez a szép és egyben igen praktikus könyv, miközben minden oldalról áttekinti a víz díszítő szerepét a kertben, rengeteg ötlettel is szolgál, hogyan építhetjük be a vizet a kerttervezésbe. A művészi képek tavacskákat, vízfolyásokat, vízeséseket, szökőkutakat és kisebb motívumokat - a kavicsos szökőkutaktól a kőedényekig - mutatnak be, a szöveg pedig mindezek konstrukciójának részleteit is elmagyarázza, ahol szükséges, ábrák segítségéve. Egy egész fejezet tárgyalja a vízi átkelőket-lépőkövekről, deszkapallókról, szigetekről és különböző hidakról olvashatunk itt. De könyvünk nem csupán magával a vízzel foglalkozik: a kerti vízinövényeknek és díszhalaknak szentelt, átfogó fejezetek nem kevésbé fontosak, és sok jó tanáccsal is szolgálnak a megfelelő fajok kiválasztásához. "A vízkert ápolása" cím alatt megtudjuk, hogyan gondozzuk együtt a növényeket és a halakat, mire kell ügyelni a vízminőség tekintetésen, a szűrésnél, a medence kezelésénél és az egyes évszakok során. Az utolsó fejezet áttekintést ad arról, hogyan létesíthetünk a vadon élő állatokat-madarakat, kétéltűeket, vízi rovarokat és mikroszkopikus élőlényeket- a kertünkben csalogató tavacskát, mely egyben a környezetvédelmet is szolgálja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!