MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Zöldségfélék növényvédelme

Zöldségfélék növényvédelme

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kertészet Növényvédelem Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

312 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Gyakran állunk tanácstalanul egy-egy növényi betegség vagy kártétel láttán. A bogarakat, hernyókat órák hosszáig nézegetjük, vizsgálgatjuk, mégsem jövünk rá, hogy melyik kártevővel van dolgunk. De tegyük fel, hogy megismerjük a károsodás okát, akkor is megmarad a nagy kérdés: milyen szerrel, milyen töménységben, mikor és hogyan védekezzünk? Könnyebb annak, aki felnyúl a könyvespolcára, és segítségül hívja a szakkönyvet - ha van. A zöldség-termesztőknek mindeddig nem volt magyar nyelvű, összefoglaló útmutatójuk erről a rendkívül fontos témáról. Dicséret illeti tehát a szerzőket a bátor kezdeményezésért. Majdnem 300db szakmailag is kifogástalan felvétel színesíti és egészíti ki a jól tagolt, rendszerezett, tömör, de mégis könnyen érthető stílusban megírt mondanivalót. A külföldi és hazai kutatások, valamint gyakorlati tapasztalatok összegezésével közreadott fejezetrészek ismerete főbb zöldségféléink élettani, vírusos, baktériumos és gombás betegségeiről, továbbá a gyakoribb állati kártételekről a nagy-üzemekben éppen úgy nélkülözhetetlen a korszerűbb gazdálkodáshoz, minta házi és háztáji kertekben."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!