TÖRTÉNELEM / Kína történelme kategória termékei
Az ókori Kína

: Az ókori Kína

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Kína történelme

Terjedelem:

525 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963280595x

tartalom:

"Henri Maspero a francia Kína-kutatók nagy nemzetékének egyik kiemelkedő alakja, akinek később tanítványa és munkatársa volt a magyar származású Étienne Balázs is. Az ókori Kínáról szóló, először 1927-ben megjenet monográfiáját a szakirodalom mindmáig alapvető kézikönyvként tartja számon, mint a legteljesebb összefoglalót a kínai történelem és kultúra e klasszikus korszakáról. Maspero az eredeti forrásokban és a Kínával foglalkozó irodalomban egyedülálló jártasságot elárulva ismerteti az ókori Kína történetét, vallását, tudományát és művészetét. Érdeklődése páratlanul sokoldalú, a felrajzolt kép mégis lenyűgözően egységes; a részletek az egészben lelik magyarázatukat. Ez a nagyvonalú szemléletmód teszi – jóllehez kutatási eredményeit már helyenként túlhaladta az idő – időtállóvá, ma is nélkülözhetetlenné ezt a művet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!