FÖLDRAJZ / Kína kategória termékei
A párton belüli harcról

: A párton belüli harcról

Kiadás:

Budapest, 1958

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Kína Politika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

85 p.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

Liu Sao-csi, a Kínai Népköztársaság központi népi kormányának elnökhelyettese és a Kínai Kommunista Párt Központi Bizottsága titkárságának tagja, a mai kínai forradalmi mozgalom és szakszervezeti mozgalom egyik vezetője. Liu Sao-csi 1898-ben született a Hunan-tartománybeli Ninghsiang megyében. 1920-ban csatlakozott a Kínai Szocialista Ifjúsági Ligához ( a Kínai Kommunista Párt elődjéhez), amely ugyanabban az évben alakult meg. 1921-ben létrejött a Kínai Kommunista Párt, s Liu Sao-csi még abban az évben csatlakozott a párthoz. 1922 tavaszán a Kínai Munkás Szervezet (az Országos Kínai Munkás Szövetség előfutárja) titkárságához helyezték. Ettől kezdve egészen az első nagy kínai forradalom 1927-ben bekövetkezett vereségéig Liu Sao-csi Kína forradalmi szakszervezeti mozgalmát vezette.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!