FÖLDRAJZ / Kína kategória termékei
Akupunktúra, életenergia, egészség

: Akupunktúra, életenergia, egészség

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Téka Könyvkiadó

Kategóriák:

Kína Távol-Kelet Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

206 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637392963

tartalom:

"E sorozat első kötete - lényegében az előző könyv első részében szövegét felhasználva - az akupunktúra történetével és alapfogalmaival foglalkozik. A második kötet a betegségek okairól és a diagnosztikai módszerekről ad felvilágosítást. A harmadikban ismerkedhet meg az olvasó a meridiánok, az energiaáramlás rendszerével. A negyedik kötet foglalkozik majd a perifériák kódképeivel: a fej, a gerinc és a végtagok betegségeivel. Végül az ötödik kötet a belső szervek, a nőgyógyászati megbetegedések akupunktúrás gyógyításának útmutatója kíván lenni. Mindenütt igyekszem a gyakorlati kezelést segítő táblázatokat, szabályokat megadni. Természetesen minden részletre kitérni lehetetlen, így az az elsődleges szempont vezérelt, hogy a könyvben leírtak érthetők és a gyakorlatban felhasználhatók legyenek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!