SZÉPIRODALOM / Kínai irodalom kategória termékei
A fehérhajú lány

, : A fehérhajú lány

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Magyar Helikon

Kategóriák:

Kínai irodalom Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

227 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A kínai nép forradalma még az évezredes művészi formákba is új életet lehelt: a régi legendákat új tartalmakkal telítve mai alkotásokká alakította. Erről tanúskodik "A fehérhajú lány" világhíre és világsikere. Magyar nyelven teljes fordításban először lát napvilágot ez a legendából-valóságból összeszőtt új "Pillangókisasszony"-történet, amely, ha nem is japán, de ugyancsak évezredes feudális elnyomásban élő nőről szól, aki azonban nem hervadással és halállal, hanem lázadással és győzelemmel felel ezúttal saját népéről származó elnyomóinak. A "Fehérhajú Istennő", a földesúr által megejtett szegény leány így lesz népi jelképpé, s míg drámai, szomorú történetén át bepillantunk a távoli életforma belső titkaiba, hozzánk közelálló, mert emberi dráma, emberi győzelem tárul szemünk elé.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!