TÖRTÉNELEM / Klasszika-filológia kategória termékei
A gall háború

: A gall háború

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Klasszika-filológia Latin irodalom Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

255 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Julius Caesar (i. e 100 - 44) római politikus és hadvezér, a római birodalom diktátora, "feljegyzések"-ben örökítette meg a galliai hadjáratának történetét. A feljegyzések az európai történelem fontos szakaszának megértéséhez segítenek bennünket: i. e. 58 -51 között Gallia túlnyomó része római fennhatóság alá kerül, egyben Julius Caesar is elegendő hatalmat szerez ahhoz, hogy "átlépje a Rubicont", Gallia és Itália határát, s egész Itáliára, majd az akkor ismert világ nagy részére kiterjessze uralmát. Julius Caesar feljegyzései irodalmi igényű történelmi művé állanak össze. A hét könyv nemcsak a harci eseményeket, a csatákat és az utánpótlás megszerzésének gondjait eleveníti meg, de színes képet ad a gallok, germánok, britannusok életéről, szokásairól is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!