TÖRTÉNELEM / Klasszika-filológia kategória termékei
Héliosz szekere alatt

: Héliosz szekere alatt

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Babits Kiadó

Kategóriák:

Klasszika-filológia Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

106 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637806105

tartalom:

˝Az európai szellem első nagy virágkorába, a klasszikus görög ókorba kalauzolja az olvasót ez a párbeszédekre épülő esszéregény. A csodálatos Görögország igen sokak örök nosztalgiájának tárgya, és nem kevesen vannak, akiket különösen vonz a nagyszerű hősökben, jellemekben gazdag görög történelem. E könyv hősei, Themisztoklész és Ariszteidész, a legkiválóbb athéni férfiak közül valók. A perzsák elleni sorsdöntő háború éveiben, lélekemelő drámai helyzetekben vitatják meg - izzó szenvedélyt és bölcs belátást egyaránt tanúsítva - az emberi társadalom, a demokrácia, az erkölcs, a történelem nagy kérdéseit. A fordulatos drámai cselekmény izgalma mellett a letisztult gondolkodás örömét is nyújtja a könyv, s végül felvázol egy olyan, a szó legeredetibb értelmében filozofikus életszemléletet, amely határozottan segítségére lehet napjaink rohanó, zaklatott életet élő emberének.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!