TÖRTÉNELEM / Klasszika-filológia kategória termékei
Julius Caesar

: Julius Caesar

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Klasszika-filológia Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

433 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632813146

tartalom:

Az ókori történelemben kevés annyira érdekes személyiség van, mint Julius Caesar. Nemcsak előrelátó politikus, kiváló államférfi, diadalmas hadvezér, nagy hódító volt, hanem tehetséges szónok és író is. Hatalma csúcsán ölték meg. Alakja, tevékenysége erősen foglalkoztatta és foglalkoztatja a tudósokat, művészeket. A róla rajzolt kép sokszor számos mitikus vonást tartalmaz. Sz. L. Utcsenko, a közelmúltban elhunyt szovjet tudós, az antik római történelem egyik legjobb szakértője arra törekszik, hogy lefejtse Caesarról a hozzá tapadt mitikus vonásokat, reális képet rajzoljon e kiemelkedő személyiségről, s megmutassa, milyen szerepet játszott valójában az ókori történelemben, Róma hatalmának kiterjesztésében, a római császárság kialakulásában.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!