TÖRTÉNELEM / Kommunizmus kategória termékei
Hogyan legyünk jó kommunisták

: Hogyan legyünk jó kommunisták

Kiadás:

h. n., 1957

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Kommunizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

87 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Elvtársak! Elnézésüket kell kérnem. Önök már jó ideje felkértek egy előadás megtartására, de egészen mostanáig el kellett halasztanom idejövetelemet. A kommunista párttagok nevelésének kérdéséről fogok beszélni. Azt hiszem, nem lesz haszontalan ezzel a kérdéssel foglalkozni olyan időpontban, amikor a párt építésének és megszilárdításának alapvető feladataira összpontosítjuk figyelmünket. Fejtegetéseimet több részre kívánom osztani, ezért ma csak az egyik részt fogom tárgyalni, a többit pedig a legközelebbi alkalomra hagyom. Hogy a fiatalabb elvtársak jobban megérthessék mondanivalómat, bizonyos kérdésekről több magyarázattal és konkrét példával szolgálok majd. Így tehát előadásomat nem foghatom túl rövidre. Ezeket kellett eleve tisztáznom."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!