ANTIK-VARIA / Könyvészet kategória termékei
A népi kollégiumi mozgalom válogatott bibliográfiája 1939-1975

A népi kollégiumi mozgalom válogatott bibliográfiája 1939-1975

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1976

Kategóriák:

Könyvészet Magyar történelem Pedagógia Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

437 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A NÉPI KOLLÉGIUMI MOZGALOM IRODALMÁNAK VÁLOGATOTT BIBLIOGRÁFIÁJA egyik végső terméke annak a tudományos vállalkozásnak, amelynek a munkatársai az elmúlt évek során NÉKOSZ Dokumentum-gyűjtemény címen az egykori diákmozgalom és nevelési intézmény históriájának, életének és társadalmi teljesítményének levéltári forrásanyagát és történeti dokumentumait egybegyűjtötték, s erre alapozva több tudományos - történeti, pedagógiai, szociológiai - munkát elkészítettek és megjelentettek, köztük A valóság pedagógiája - közösségi nevelés a népi kollégiumokban /Tankönyvkiadó, 1974/ című kiadványt is. A NÉKOSZ Dokumentum Gyűjtemény /NDGY/ jelenleg az MSZMP KB Párttörténeti Intézete Archívumának /PIA/ önálló formája. A NÉKOSZ Dokumentum-Gyűjtemény Szerkesztőbizottsága kezdeményezte 1970 és 1975 között a népi kollégiumi mozgalomról megjelent irodalomnak és a mozgalom saját publikációinak számbavételét és összegyűjtését."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!