ANTIK-VARIA / Könyvészet kategória termékei
Gépészeti irodalomkutatás

Gépészeti irodalomkutatás

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Könyvészet Fémmegmunkálás Gépészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A szakirodalom-kutatás segédkönyvei

Terjedelem:

247 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

Az egyetemi oktatás legfontosabb követelménye, hogy az egyetemről kikerülő szakemberek az elsajátított alapelvek és szakismeretek birtokában önállóan tudják megoldani a felvetődő problémákat, és ehhez a szakirodalmat rendszeresen felhasználják. A technikai tárgyak esetén ennek különös jelentősége van, hiszen az ismeretek egy része automatikusan elavul. A műszaki egyetemi könyvtárak feladata, hogy a tanszékekkel együtt működve, a mérnökhallgatókat bevezessék a szakirodalmi kutatás módszereibe. Ez a kötet a gépészeti szakirodalmi kutatást hivatott elősegíteni. Nehezítette munkánkat, hogy nem tudtunk előzményekre támaszkodni. Ez viszont azzal járt, hogy saját elképzeléseinket kellett megvalósítanunk, s így a javasolt módszerek finomításra, a közölt adatok kiegészítésre szorulnak. Mégis úgy érezzük, a kötet jelen formájában is fejlődés az eddigi gépészeti szakirodalom-kutatáshoz képest. Ügyeltünk arra, hogy a kötet használható legyen a praxisban dolgozó kutató- és üzemmérnökök számára is. A könyvet azzal a kéréssel ajánljuk az olvasók szíves figyelmébe, hogy észrevételeiket juttassák el hozzánk.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

700 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!