ANTIK-VARIA / Könyvészet kategória termékei
Könyv A-Z. A könyvkereskedelem kislexikona

, : Könyv A-Z. A könyvkereskedelem kislexikona

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Könyvészet Lexikon Tankönyv Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

355 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"E könyv a könyvterjesztés tárgyköréből készült első magyar nyelvű enciklopédikus mű, ezért sok vonatkozásban kísérleti jellegű. Szerkesztői hasznos segédeszköznek szánják mindazok számára, akiket hivatásuk valamilyen formában a könyvhöz köt, elsősorban a könyvterjesztés munkatársainak, a különféle szaktanfolyamok hallgatóinak. Kísérleti jellege azonban nehézségek forrása is. Mindenekelőtt nehéz megvonni egy ilyen természetű mű határait: melyek azok a témák, amelyek részletező szerepeltetése feltétlenül indokolt, melyek fűződnek lazábban a szakma alapvető ismeretanyagához, s végül mit célszerűbb elhagyni? A kislexikon tárgy: az ember írásjelekkel rögzített szellemi termékének megőrzésre és terjesztésre szánt foglalata, a könyv sokirányú összefüggések csomópontja. A szerkesztők szeretnék, ha a kislexikon meghaladná a napi követelményeket, és magában foglalná a könyvterjesztéssel érintkező területek alapvető ismeretanyagát is, egyszersmind segédkönyvként szolgálna a különböző szaktanfolyamok hallgatói számára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!