ANTIK-VARIA / Könyvészet kategória termékei
Nyomdaipari szakrajz

: Nyomdaipari szakrajz

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Könyvészet Nyomdászat Grafika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

226 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631051161

tartalom:

A nyomdász olyan tárgyat alkot: könyvet, lapot, plakátot, amely nem csupán képeket, ábrákat, rajzokat, színes reprodukciókat tartalmaz, hanem egységes megjelenése is átszövődik "képekkel"; a nyomtatott és tisztán hagyott felületek pozitív-negatív képével, a betűk karakterével, a könyv formátumával, az ábrák és a szöveg viszonyított foltjaival és így tovább; és mindezeknek egységes, zárt alakká kell válniuk, nemcsak a könyvben, de a plakáton, a leporellón, a prospektusokon is. Ezért elengedhetetlen itt a rajzi, ábrázolási nyelv alapvető elemeinek, eszközeinek elsajátítása. Helyes térszemlélet, jó szemérték és arányérzék kimunkálása nélkül nem juthatunk messzire. A rajznak először a megismerő szerepét hangsúlyozzuk, logikus szabályait, hiszen a keretébe tartozó műszaki ábrázolás a szakmai ismeretek szerzésének, közlésének egyik nélkülözhetetlen eszköze, közös nyelve.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!